Jos olet aloitamassa sirkusta meidän sirkuskoulussa, on hyvä lukea meidän sääntöjä sekä infoa. 

Säännöt ja infoa (harjoitukset, laskutus jne.)

Vanhemmille:

                                     

-         Ovi avataan 10 – 5 minnutia, ennen tuntia.

-         Joustavat vaatteet päällä (esim. t-paita, leggingsit, treeni-verittelyhousut), sekä sirkuskoulun treeni t-paita (Hinta: 12 euroa).  Huom! Mekko, hame, farkut ei sovi treeneihin.

-         Mukaan on hyvä ottaa myös tossut.

-         Pitkät hiukset tulee olla aina kiinni, oman turvallisuudenkin vuoksi.

-         Pitkät kaula- ja korvakorut tulee riisua ennen tuntia.

-         Jokaisella on oma matto ja hulavanne, jotka pitäisivät olla aina mukana.

-         Poissaolot tulee ilmoittaa aina ohjaajille. (puh. 041 368 36 64 tai 044 949 73 25)

-         Kakki poissaolot ennen esitystä sallittu ainoastaan sairaustapauksessa, jos poissaoloja ilman syyitä lapsi otetaan pois esityksesta.

-         Pakollinen osallistuminen harjoitusaikatauluihin. 

-         Lapset saavat mennä saliin vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut ja ohjaajat kutsuvat lapset ryhmiin. Lapsien ja vanhempien tulee odottaa käytävässä/pukuhuoneissa.

-         Harjoitusten jälkeen salista tulee poistua viipymättä.

-         Sisarukset eivät saa olla salin puolella. Toivottavaa on myös, etteivät vanhemmat ole harjoituksen aikana salissa.

-         Näytöstä/esitystä varten sirkuskoulu voi antaa oppilaille puvut ja sirkusvälineet. Vanhemmat ja oppilat ovat vastuussa näytöspuvustaan ja välinestään siihen saakka, kunnes he palauttaa sen sirkuskoululle. Mikäli puku tai väline katoaa tai vaurioituu, vanhemmille tulee maksaa uuden puvun/välinen kulut sirkuskoululle. Puvut ja välineet täytyy palauttaa hyvässä kunnossa. 

-        Jos puku on liian iso tai liian pieni, ottakaa ensisijaisesti yhteyttä ohjajiin, jotka selvittävät, mitä asialle voi tehdä. Kangasta ei siis saa leikata pois tai muunnella luvatta. 

- Ennen ensimmäistä treeniä täytyy täyttää ilmoittautumislomake. (Tarkista, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein) HUOM! lomake täyttää aina alaikaiseisen lapsen huoltaja.

-        Laskut toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin. Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia.

-       Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä.

-       Laskuja maksaessanne käyttäkää ehdottomasti laskussa olevaa viitenumeroa.

-          Lapsi sitoutuu ryhmänsä harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä.(Jos lapsi oli kipeä, oli loma matka jne.)  ei harjoitusmaksua hyvitetä. Mikäli harjoitukset peruuntuvat meidän riippumattomista syistä (jos esim. koulu ei ilmoittautunut, että tilaa ei ole käyttössä) ei harjoitusmaksua hyvitetä. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli lapsi lopettaa kesken kauden. Jos lapsi tulee ryhmään kesken kauden, ei maksusta anneta hyvitystä.

Mikäli harjoittelija omalla toiminnallaan vaikeuttaa harjoituksen läpivientiä tai muutoin aiheuttaa haittaa harjoituksen mielekkäälle tai turvalliselle läpiviennille, on ohjaajalla oikeus estää tai keskeyttää tällaisen henkilön harjoittelu. (ohjeiden noudattamatta jättämisestä)

- Laskun eräpaivän jälkeen lapsi saa osallistua harjoitukseissa 2 kertaa. Mikäli lasku ei ole maksatu 2 harjoituksen jälkeen, ei ryhmässä saa jatkaa sirkusta. 

 Mikäli maksua ei ole suoritettu tai sen maksaminen jatkuvasti viivästyy, on Smile Country - Sirkuksellalla oikeus evätä lapsen osallistuminen tunteihin.

- Lähetämme aina maksumuistutksia eräpäivän jälkeen, mikäli lasku ei ole maksettu maksumuistutuksien jälkeen, lasku siirtyy perintään. 

- Harjoittelija/huoltaja vastaa siitä, että harjoittelijalla on vakuutus, joka korvaa liikuntasuoritteessa aiheutuvasta tapaturmasta tai muutoin liikuntasuoritteen tekemisestä harjoittelijalle aiheutuvasta vahingosta. Vakuutus on harjoitteluun osallistumisen edellytys.

- Kaikki jotka harrastavat sirkusta kerran viikossa, maksavat laskua suoraan kaudeksi syyksy tai kevät.

- Kaikki jotka harrastavat sirkusta 2 kertaa viikossa, maksavat laskua kuukausitain. Eli joka kuukausi. 

- Emme vastaa pukkarissa jätetyistä vaatteista/tavaroista.

Lapsille:

-         Valmentajien kunnioittaminen.

-         Kuunnellaan valmentajia. Keskitytään huolellisesti harjoituksiin.

-         Otetaan jokainen huomioon, ollaan mukavia toisillemme.

-         Jos on sanottavaa, pyydetään puheenvuoro.

-         Kaikki tervehtivät kaikkia.

-         Jokainen yrittää parhaansa.

-         Tunnin alkaessa ollaan valmiina.

-         Älä ota juomapullo mukana saliin, se voi olla ihan hyvin pukkarissa. 

OTTAA MUKAAN

- Matto, tossut ja hulavanne

         

                               

Hulavanteen pituus pitäisi olla punaisen viivan asti.  (Yleensä 5-7v. lapsille = 50 cm ja 8-10v. lapsille = 80cm)