Automme

Smile Country - Sirkus, sirkusviihdettä parhaimmillaan

Smile Country Sirkus on sirkuskoulu ja sirkusohjelmapalvelu Lahdessa ja Heinolassa. Smile Country Sirkus on monipuolinen harrastus tytöille ja pojille. Lapsen suositusikä on alk. 5 v. Kaikki sirkuslajit käydään sirkuskoulussa läpi.

Tässä esimmerkkejä niistä: akrobatiaa (kuten voima-, notkeus-, pari- ja ryhmäakrobatia), jongleerausta eri välineillä (pallot, keilat, renkaat jne.), tanssit (klassiset tanssit sekä nykytanssi). Myös ilmaisutaito kuuluu sirkukseen, siksi opetukseen sisältyy myös pantomiman, klovnin ja juontajan taitojen harjoittelua.

Oppilaamme ovat osallistuneet monenlaisiin tapahtumiin Suomessa, mm. taide- ja sirkusfestivaaleihin. Kaikista tärkeimpiä olivat kuitenkin esitykset Sirkus Finlandiassa. Olemme toimineet Lahdessa ja Heinolassa jo pari vuotta.

Ohjelma on tehty maailmankuulun sirkustaiteen perinteitä vaalien. Ohjelmanumerot esittävät erilaisia sirkustaidelajeja. Esityksessä mukana olevat veikeät klovnit varmistavat unohtumattoman hauskan elämyksen myös perheen pienimmille.