Smile Country - Sirkus, sirkusviihdettä parhaimmillaan

____________________________________________________________________

MEIDÄN PALVELUT:

- Sirkuskoulu, sirkusopetus ja stretching lapsille sekä aikuisille: LUE! SIRKUSKOULU HEINOLASSA

- Synttärijuhlat (sirkuskoulussa tai kotonasi/pihalasi): LUE! SIRKUSSYNTTÄRIT

- Sirkusesitykset vuoden ympäri: LUE! TAPAHTUMAKALENTERI


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Smile Country Sirkus on sirkuskoulu ja sirkusohjelmapalvelu. Meidän toimipiste sijatsee Heinolassa. Smile Country Sirkus on monipuolinen harrastus tytöille ja pojille sekä aikuisille. Lapsen suositusikä on alk. 5 v. ja aikuisten alk 18v. Kaikki sirkuslajit käydään sirkuskoulussa läpi.

Tässä esimmerkkejä niistä: akrobatiaa (kuten voima-, notkeus-, pari- ja ryhmäakrobatia), jongleerausta eri välineillä (pallot, keilat, renkaat jne.), tanssit (klassiset tanssit sekä nykytanssi). Myös ilmaisutaito kuuluu sirkukseen, siksi opetukseen sisältyy myös pantomiman, klovnin ja juontajan taitojen harjoittelua.

Oppilaamme ovat osallistuneet monenlaisiin tapahtumiin Suomessa, mm. taide- ja sirkusfestivaaleihin. Kaikista tärkeimpiä olivat kuitenkin esitykset Sirkus Finlandiassa. Olemme toimineet Heinolassa jo muutama vuosi. 

Ohjelma on tehty maailmankuulun sirkustaiteen perinteitä vaalien. Ohjelmanumerot esittävät erilaisia sirkustaidelajeja. Esityksessä mukana olevat veikeät klovnit varmistavat unohtumattoman hauskan elämyksen myös perheen pienimmille.


 

Automme